ZIEZOO

ZIEZOO

ZieZoo meisjeskleding online bij Coole Kinderkleertjes

Het Nederlandse merk ZieZoo staat garant voor hippe meidenkleding van hoge kwaliteit. Heel kenmerkend voor de collecties van ZieZoo zijn de strepen en stippen. Elk seizoen wordt de collectie uitgevoerd in andere kleurcombinaties, die perfect met elkaar te combineren zijn.

Complete collecties

Zowel de zomercollecties als de wintercollecties van ZieZoo zijn tijdens bepaalde periodes compleet verkrijgbaar bij Coole Kinderkleertjes. De zomercollectie van februari tot midden juli en de wintercollectie van augustus tot midden december. 

ZieZoo meisjeskleding

ZieZoo is een Nederlands merk dat mooie, hippe meisjeskleding van hoogstaande kwaliteit maakt. Voor alle collecties maakt ZieZoo gebruik van hoogwaardige katoen waar een gedeelte lycra in verwerkt is wat zorgt voor een perfecte pasvorm. Het merk staat bekend om de strepen en de stippen die terugkomen in elke collectie.

De collecties van ZieZoo bestaan uit jurken, rokjes, leggings, bolero's, shirts en broeken, die onderling eindeloos gecombineerd kunnen worden.

 

Volledige collectie ZieZoo Girls en Baby verkrijgbaar bij Coole Kinderkleertjes

Twee keer per jaar kun je de volledige collectie van ZieZoo Baby en Girls shoppen bij Coole Kinderkleertjes.

Van januari tot mei staat de zomercollectie online en de wintercollectie is leverbaar van augustus tot midden november. 

 

Levertijd ZieZoo collecties

De levertijd van de nieuwe ZieZoo collecties bedraagt 3 tot 5 werkdagen. De meisjeskleding van ZieZoo uit voorgaande collecties die je shopt in onze kinderkleding outlet zijn direct leverbaar.