VINROSE

VINROSE

Vinrose bij Coole Kinderkleertjes

De kinderkleding van het Nederlandse merk Vinrose is fris, eigenzinnig, vlot en hip. De stijl van Vinrose wordt gekenmerkt door een mix van verschillende kinderkledingtrends. De collecties van Vinrose zijn te omschrijven als klassiek, modern, vintage en raw. Het uitgangspunt bij het samenstellen van de collecties is luisteren naar de klant. Op deze manier doet Vinrose inspiratie en ideeën op die perfect aansluiten op de kinderkledingmarkt. Vinrose bestaat sinds 2003 en maakt sinds die tijd met veel liefde de mooiste jongens- en meisjeskleding met een perfecte pasvorm en van hoge kwaliteit.

VinRose Kinderkleding online

Het Nederlandse kinderkledingmerk VinRose staat voor trendy kinderkleding. Kleding die kinderen zelfvertrouwen geeft. De VinRose stijl is een mix van verschillende trends. De jongens- en meisjeskleding uit hun collecties kan omschreven worden als hip, trendy, tijdloos, vlot en een tikje stoer. VinRose bestaat sinds 2003 en maakt sinds die tijd mooie kinderkleding voor jongens en meisjes, waarbij altijd geluisterd wordt naar de wensen van de klant. De kinderkleding is van hoge kwaliteit en omdat alleen de beste stoffen gebruikt worden en een optimale pasvorm voor VinRose een must is, zit de kleding van VinRose heerlijk comfortabel.

Omdat we bij Coole Kinderkleertjes gek zijn op kinderkleding die hip, stoer én comfortabel is, kan de jongenskleding en meisjeskleding van VinRose natuurlijk niet ontbreken in onze online shop!

 

Duurzame Kinderkleding

Het produceren van kinderkleding is een intensief proces, waarbij duurzaamheid en arbeidsomstandigheden vaak uit het oog verloren worden. De Kinderkleding van VinRose wordt geproduceerd in fabrieken in Turkije en India. VinRose controleert nauwkeurig dat de productieprocessen zo schoon en eerlijk mogelijk verlopen. Ze doen dit niet alleen vanuit Nederland, maar ook ter plaatse vinden regelmatige controles plaats. Op deze manier zorgt VinRose ervoor dat bij de productie van hun kinderkleding mens en milieu zo weinig mogelijk belast worden. En dat vinden wij bij Coole Kinderkleertjes heel belangrijk!


Jurkjes van VinRose

Jurkjes vind je volop in de collecties van VinRose. En alle jurkjes zijn geweldig! Hip, trendy, stoer, klassiek, sportief, wat je stijl ook is, je slaagt bij VinRose gegarandeerd altijd voor een bij jouw smaak passend jurkje.

En de meisjes zelf zijn ook helemaal gek op de jurkjes van VinRose. En wij snappen waarom!


VinRose Kinderkleding met korting

Naast de kinderkleding van VinRose uit de laatste collectie, kun je bij Coole Kinderkleertjes ook jongenskleding en meisjeskleding van VinRose shoppen met hoge kortingen. Dat doe je in onze Kinderkleding Outlet. Onze Outlet zit boordevol hippe kinderkleding uit voorgaande seizoenen, die je bestelt met kortingen tot wel 80%! Dus ook voor de kinderkleding van VinRose kun je een kijkje nemen in onze Outlet.