TIFFOSI KIDS

TIFFOSI KIDS

Tiffosi Kids online bij Coole Kinderkleertjes

Voor een hip aanbod aan jeans en jeans gerelateerde kinderkleding hebben we bij Coole Kinderkleertjes gekozen voor Tiffosi Kids. Tiffosi Kids bestaat sinds enkele jaren en is in Portugal , waar het merk vandaan komt, het nummer 1 jeansmerk! En dat is helemaal niet gek; Tiffosi is namelijk stoer, casual, eigentijds en zeker niet onbelangrijk, heel betaalbaar! En daarom hebben wij bij Coole Kinderkleertjes gekozen voor Tiffosi Kids. Er is een jongens- en een meisjescollectie en we bieden Tiffosi aan in maat 104 tot en met 164.

In onze Kinderkleding Outlet heel veel Tiffosi Kids met coole kortingen!

Stoere jeanswear online

Voor kids die houden van stoere kinderkleding hebben we het merk Tiffosi Kids in het assortiment. Tiffosi is een Portugees merk, dat al geruime tijd op jeans geïnspireerede kledingcollecties voor mannen en vrouwen op de markt brengt. Enkele jaren geleden hebben ze kinderkleding aan hun assortiment toegevoegd en Tiffosi Kids was geboren!


Kinderkleding voor stoere meiden en coole jongens

De collecties van Tiffosi Kids bestaan uit trendy jeans in verschillende modellen en wassingen. Bij Coole Kinderkleertjes vind je online zowel voor meisjes als jongens de slim fit en skinny fit jeans modellen van Tiffosi. We hebben voor deze modellen gekozen, omdat  ze lekker stoer ogen en een perfecte pasvorm hebben.

Naast jeans bestaan de collecties van Tiffosi Kids uit shirts, longsleeves, vesten, blouses, bermudas en shorts, met allemaal een stoere look & feel. Wat erg leuk is aan de kinderkleding collecties van Tiffosi is dat de kledingstukken geïnspireerd zijn op de collecties voor volwassenen, zonder dat er uit het oog verloren wordt dat de items voor kids zijn. De jongens- en meisjescollecties van Tiffosi Kids zijn dan ook uitermate geschikt voor jongens en meiden die naast hip en trendy ook lekker stoer zijn.

 

Betaalbare kinderkleding

De kinderkleding van Tiffosi Kids is niet alleen super hip en stoer, maar ook nog eens heel betaalbaar en van zeer goede kwaliteit! En dat maakt het wel heel aanlokkelijk om de garderobe van je zoon of dochter eens lekker aan te vullen met trendy kinderkleding. Bij Coole Kinderkleertjes shop je de kinderkleding van Tiffosi Kids in maat 104 tot en met maat 164.

 

Tiffosi Kids Outlet online

Naast de nieuwste collecties van Tiffosi Kids vind je bij Coole Kinderkleertjes ook collecties uit voorgaande jaren van dit stoere jeansmerk. De items uit de outlet collecties shop je uiteraard met leuke kortingen!