THE DUTCH DESIGN BAKERY

THE DUTCH DESIGN BAKERY

The Dutch Design Bakery online bij Coole Kinderkleertjes

Elk jaar zijn de complete zomercollectie en wintercollectie van The Dutch Design Bakery tijdelijk verkrijgbaar bij Coole Kinderkleertjes. Van februari tot midden juli staat de zomercollectie online. De wintercollectie is verkrijgbaar van februari tot medio december.

De Zomercollectie 2016 nu in de Sale met 50% korting!

 

The Dutch Design Bakery meisjeskleding 

 De kinderkleding collecties van The Dutch Design Bakery zijn kleurrijke designproducten met de daarbij horende hoge kwaliteit, maar met prijzen uit het middensegment!

Alle meidenkleding van The Dutch Design Bakery wordt gemaakt van 100% organische katoen. Per jaar brengt The Dutch Design Bakery 2 hoofdcollecties voor Babies en Babes uit.

De collecties bestaan uit trendy meisjeskleding voor hippe baby's en meiden van 0 tot 10 jaar. De kinderkleding van The Dutch Design Bakery is altijd perfect uitgewerkt en valt op door de vele bijzondere details.

 

Kleurrijke meisjeskleding

De collecties van The Dutch Design Bakery worden gekenmerkt door een uitbundig kleurgebruik. Er worden de meest prachtige en opvallende kleuren en kleurcombinaties gebruikt in de hippe jurkjes, rokjes, bolero's, shirts, leggings en longsleeves, die we in elke collectie van The Dutch Design Bakery tegenkomen.

Dus heb je thuis een echt meisje dat houdt van zwierige jurkjes en rokjes en gek is op vrolijke kleuren, dan zal zij zeker in haar nopjes zijn met de meidenkleding van The Dutch Design Bakery! 


The Dutch Design Bakery Baby; babykleding voor hippe kleine meisjes

Ook voor kleine, hippe meisjes brengt The Dutch Design Bakery 2 keer per jaar een geweldige babycollectie uit. De babykleding is net zoals de kleding voor de grotere meiden gemaakt van organische katoen en ook in de babycollecties spat de kleur en vrolijkheid ervan af! De babycollectie is verkrijgbaar in maat 68 tot en met 92. Voor de hele kleine trendy meisjes zitten er in elke collectie ook enkele items, die verkrijgbaar zijn in maat 56 tot en met maat 74.


Beschikbaarheid collecties The Dutch Design Bakery

Vanaf midden januari tot medio mei is de volledige Babies en Babes Zomercollectie van The Dutch Design Bakery online te koop bij Coole Kinderkleertjes!

En van augustus tot medio november vind je de volledige Wintercollectie online.

De levertijd van de TDDB collecties is 3 tot 5 werkdagen, omdat we de bestelde artikelen 2 keer per week door The Dutch Design Bakery aangeleverd krijgen. Daar staat wel tegenover dat je kunt kiezen uit de volledige collectie!

 

Dubbele maten collecties Dutch Design Bakery Babes

The Dutch Design Bakery Babes werkt met dubbele maten, dus als je op maat selecteert moet je een dubbele maat kiezen (bijvoorbeeld 122/128 als je dochter maat 128 heeft).