STONES AND BONES

STONES AND BONES

Stones and Bones online bij Coole Kinderkleertjes

Stones and Bones is van origine een schoenenmerk dat stoere kinderschoenen maakt. Op een gegeven moment zijn ze shirts als give-away bij de schoenen gaan gebruiken. De shirts bleken zo populair te zijn dat Stones and Bones besloot om ook een kinderkledingmerk te starten en shirts en longsleeves te gaan ontwerpen. Het resultaat: super stoere, hippe en kleurrijke shirts, longsleeves en jurkjes met coole en hippe prints die absoluut niet mogen ontbreken in de kledingkast van elke stoere jongen en hippe meid! Stones and Bones brengt elk jaar een zomer- en een wintercollectie uit en de collecties worden gefaseerd uitgeleverd, waardoor er altijd wel weer iets nieuws van Stones and Bones te ontdekken is in onze shop!

Stones and Bones Kinderkleding online

Stones and Bones een kinderkledingmerk dat zeker niet mag ontbreken in de kledingkast van je kinderen als ze gek zijn op gave kleuren en coole prints! Het Belgische merk is ooit begonnen als schoenenmerk en sinds enkele jaren hebben ze ook kinderkleding aan hun assortiment toegevoegd.

Omdat de kinderkleding van Stones and Bones stoer en tegelijkertijd hip en trendy is, mag dit gave merk natuurlijk niet ontbreken in het online kinderkledingaanbod van Coole Kinderkleertjes! En wat ook niet onbelangrijk is; de jongenskleding en meisjeskleding van Stones and Bones is van perfecte kwaliteit en heel betaalbaar.


Stoere shirts voor coole boys

Voor coole boys hebben we een uitgebreid aanbod shirts en longsleeves van Stones and Bones in het assortiment. De jongenscollecties van Stones and Bones worden gekenmerkt door mooie kleuren, gave kleurcombinaties, elastische stoffen en natuurlijk de geweldig stoere prints. De prints op de jongenskleding passen perfect in de belevingswereld van coole jongens tussen 2 en 12 jaar en dat maakt dat de shirts van Stones and Bones ook door de knullen zelf vaak uitgezocht worden. De shirts en longsleeves voor jongens zijn verkrijgbaar in maat 92 tot en met maat 152 en sommige items zelfs tot maat 164. 

En ook voor stoere, kleine jongens heeft Stones and Bones een babycollectie. Bij Coole Kinderkleertjes vind je online een klein assortiment van deze babycollectie. De stoere shirtjes en longsleeves zijn verkrijgbaar in maat 62 tot en met maat 86.


Hippe shirts, jurkjes en rokjes voor trendy meiden

Voor meisjes hebben we naast hippe shirts en longsleeves ook de meest trendy jurkjes en rokjes van Stones and Bones in het assortiment. Zijn de prints en de kleuren in de jongenscollecties vooral stoer, bij de meisjes zien we heel zachte kleuren of juist heel felle en de prints zijn naast hip, vooral heel lief en een tikje schattig, met heel vaak dieren in de hoofdrol. Het grootste gedeelte van de meisjescollectie van Stones and Bones is online verkrijgbaar in maat 92 tot en met maat 140. Sommige items, die zodanig stoer en trendy zijn, dat ze ook in de smaak zullen vallen bij de wat oudere hippe meiden, zijn verkrijgbaar tot en met maat 152.

En ook voor de allerkleinste fashionista's is er een babycollectie van Stones and Bones met gave shirtjes en longsleeves in maat 62 tot en met maat 86.


Stones and Bones outlet

Naast de nieuwste collecties vind je bij Coole Kinderkleertjes ook kinderkleding van Stones and Bones uit voorgaande collecties in onze Kinderkleding Outlet. Hier shop je de stoere shirts, longsleeves, jurkjes en rokjes met leuke kortingen. Deze kortingen kunnen wel oplopen tot 70%; dat is nog eens cool shoppen!