SHOESME

SHOESME

Shoesme Rugzakken | Nieuw bij Coole Kinderkleertjes!

Shoesme is al jarenlang bekend als super hip kinderschoenenmerk. En nu heeft Shoesme ook rugzakken in het assortiment. En leuk dat ze zijn! Natuurlijk shop je de Shoesme Rugzakken online bij Coole Kinderkleertjes. De rugzakken zijn zowel stoer als vrolijk en ze zijn er voor jongens en meisjes. Met een rugzak van Shoesme mag je gezien worden!

Shoesme Kinderrugzakken met vrolijke prints

Kinderrugzakken van Shoesme zijn zowel stoer als vrolijk; daarmee wil je gezien worden! Wil je zoon of dochter in stijl naar het kinderdagverblijf, naar school of gezellig uit logeren? Dat is geen probleem met een Shoesme Rugzak! 

De Shoesme rugzakkencollectie bestaat uit verschillende ontwerpen rugzakken voor zowel jongens als meiden. De rugzakken zijn allemaal tot in detail afgewerkt, bijvoorbeeld met gave patches of vrolijke buttons. Ook de felgekleurde pompoms of franjes aan de meidenrugzakken zijn te gek.

De Shoesme Rugzakken zijn hip, stevig en super handig. Ze zijn geschikt om mee te nemen naar het kinderdagverblijf, de basisschool, als gymtas of als logeertas. De rugtassen zijn groot genoeg voor een broodtrommel, een drinkbeker, fruit of iets lekkers. En je bergt het alles handig op, want het hoofdvak heeft aan de binnenkant een elastiek om een broodtrommel en beker op zijn plaats te houden. Daarnaast hebben de rugzakken ook nog een apart voorvak, afsluitbaar met een rits.


Rugzakken van Shoesme online bij Coole Kinderkleertjes

De rugzakkencollectie van Shoesme is vanaf medio juli online verkrijgbaar bij Coole Kinderkleertjes.