MIJN

MIJN

MIJN kinderkleding online bij Coole Kinderkleertjes

De collecties van MIJN zijn niet het hele jaar door verkrijgbaar bij Coole Kinderkleertjes. De complete zomercollectie is van januari tot en met  midden juli verkrijgbaar en de wintercollectie staat van augustus tot midden december online.

 


MIJN Kinderkleding

MIJN Kinderkleding bestaat sinds 2011 en is dus nog een relatief jong merk. MIJN staat voor casual chic en basic kleuren. De kledingstukken uit de MIJN collecties zijn niet echt trendgevoelig en kunnen daarom ook gemakkelijk langere tijd gedragen worden. En door het gebruik van mooie, zachte basic kleuren, zijn de items onderling perfect te combineren.

Naast het ontwerpen van mooie kinderkleding is sociaal verantwoord ondernemen voor Henrike Bulthuis, de ontwerpster van MIJN heel belangrijk.

Alle collecties van MIJN worden dan ook gemaakt van organische katoen om zo weinig mogelijk belastend voor het milieu te zijn.

Daarnaast steunt MIJN een goed doel; van elk verkocht kledingstuk gaat een gedeelte van de opbrengst naar een school en opvang voor gehandicapte kinderen. De school ligt in de buurt van de fabriek waar de MIJN collecties gemaakt worden.

En ook in de fabriek waar de kleding gemaakt worden staat sociale verantwoordelijkheid hoog op de agenda. De werknemers krijgen een eerlijk salaris en de werkomstandigheden zijn veilig.

MIJN is dus niet alleen een trendy kinderkledingmerk, maar ook een merk met toekomstvisie en een ideaal!

 

MIJN Meidenkleding

De meisjeskleding van MIJN is het best te omschrijven als casual chic. Voor de zomercollectie zijn prachtige pasteltinten, gijs, off-white en blauwtinten gebruikt wat geresulteerd heeft in een prachtige collectie van jurkjes, tuniekjes, leggings, bolero's, rokjes, shirts en blazers. De items uit de collectie zijn onderling prachtig te combineren. De meidencollectie van MIJN is voor meiden van 2 tot en met 14 jaar en is verkrijgbaar in maat 92 tot en met 164.


MIJN Jongenskleding

De jongenskleding van MIJN is heerlijk stoer en sportief tegelijk! Voor de zomercollectie is er gebruik gemaakt van mooie zachte tinten en wit. De collectie bestaat uit shirts, longsleeves en hoodies en is evenals de meidencollectie verkrijgbaar in maat 92 tot en met maat 164.