KIDZ-ART

KIDZ-ART

Kidz-Art Meisjeskleding online bij Coole Kinderkleertjes

Het Kidz-Art verhaal is begonnen in Amsterdam waar ontwerpster Mary-Ann van Dam begon met het ontwerpen van kinderkleding voor haar eigen kinderen, omdat ze nergens kon vinden wat ze leuk vond. Ze begon met een kleine basis collectie in heldere, felle kleuren die ze met de hand decoreerde. Ze gebruikte hiervoor batik, dip & tie en dye dip technieken. De resultaten waren zo gaaf dat ze haar inspireerden om de collecties steeds verder uit te breiden en intussen is Kidz-Art niet meer weg te denken uit de Nederlandse Kinderkleding scene.Kidz-Art is uitgegroeid tot een levendig, trendy merk voor meisjes tussen 0 en 12 jaar. De meisjeskleding van Kidz-Art staat bekend om de sprekende kleuren en gedurfde kleurcombinaties en de geweldige details. Wij zijn in ieder geval helemaal weg van de meisjeskleding van Kidz-Art en super trots dat we dit mooie merk nu ook in ons assortiment hebben.

 

Kidz-Art bij Coole Kinderkleertjes

Kidz-Art maakt meisjeskleding die hip en net even anders is, waarbij de kledingstukken perfect uitgewerkte details hebben. Het meest opvallende kenmerk van de kinderkleding van Kidz-Art zijn de geweldige kleuren en in het oog springende kleurcombinaties. Of zoals de ontwerpster van Kidz-Art, Mary-Ann van Dam, zelf zegt; "ooit een kind horen zeggen dat rood niet bij paars kan?" En dit is eigenlijk het uitgangspunt voor alle Kidz-Art collecties. In elke collectie zien we kleuren waar de energie vanaf spat en ook het gebruik van kleine, maar perfect uitgewerkte details, zoals strikken, borduurwerk, linten en knopen zijn onlosmakelijk verbonden met de meisjeskleding van Kidz-Art. En de kleding van Kidz-Art ziet er niet alleen prachtig uit, de kwaliteit is ook erg goed!

Kidz-Art heeft een heel eigen signatuur, waardoor de meisjeskleding van dit gave merk altijd herkenbaar is. Wij vinden het dan ook niet gek dat Kidz-Art intussen een grote schare fans heeft opgebouwd en zowel nationaal als internationaal een bekend en geliefd kinderkledingmerk geworden is. We love the Kidz-Art look!


Heerlijk combineren met Kidz-Art

Bij Kidz-Art is het wat kleuren betreft altijd een feestje en alles kan en mag bij elkaar gedragen worden. Dit maakt het combineren met de collecties van Kidz-Art natuurlijk wel heel gemakkelijk! En de kleurrijke details die aan de kledingstukken toegevoegd worden, maken het creëeren van te gekke Kidz-Art outfits echt een fluitje van het cent. 

Niks is te gek bij Kidz-Art, als de kids er maar blij van worden. En dat worden ze! De jurkjes, leggings, rokjes en shirts zien er niet alleen geweldig uit, ze dragen ook nog eens heerlijk comfortabel. Wat wil je nog meer als hippe meid?

Dus meisjes-mama's loop eens samen met je dochter door de Kidz-Art collecties en maak samen de meest gave outfits!