WHITE INK

WHITE INK

White Ink, de stoere tienerkleding voor jongens online bij Coole Kinderkleertjes

White Ink is een Nederlands kinderkledingmerk dat zich richt op jongens tussen 11 en 16 jaar. White Ink is nieuw én vernieuwend met collecties die jongeren aanspreken. De collecties zijn stoer, modern, lekker eigenwijs en zeker niet kinderachtig! 

White Ink past perfect bij Coole Kinderkleertjes en is dan ook één van onze nieuwe merken.

De zomercollectie 2016 van White Ink shop je nu in de Sale met maar liefst 50% korting! En de Wintercollectie 2016/2017 staat ook online.

Stoere jongenskleding van White Ink

White Ink is een nieuw Nederlands kinderkleding merk dat zich speciaal richt op jongens tussen 11 en 16 jaar. Een echt tienermerk dus. De jongeren in deze leeftijdsgroep vallen wat White Ink betreft tussen wal en schip; kinderkleding vinden ze vaak te kinderachtig, maar voor de kleding van de mannenafdeling zijn ze te klein. Wat White Ink betrof was het dus hoog tijd voor een nieuw merk dat zich speciaal richt op deze tieners.

White Ink wil jongeren de kans geven zich te identificeren met hippe jong volwassenen door middel van kleding. De kleding is stoer, modern en een tikje eigenwijs en de jongens die White Ink dragen, hoeven zich geen zorgen te maken dat jongere kinderen hetzelfde dragen.


Kleding voor tieners, door tieners

Omdat White Ink perfect aangesloten wil zijn én blijven op de belevingswereld van de jongeren waarvoor ze kleding maken, werken ze met jonge, pas afgestuurde ontwerpers en designers. En omdat ze het super belangrijk vinden om van de jongeren zelf te horen wat ze belangrijk vinden aan de kleding die ze willen dragen, werken ze ook nauw samen met deze tieners. Ze doen dit door middel van een panel bestaande uit jongens tussen 11 en 16 jaar die hun mening geven over de vormgeving, de kleuren en de prints die White Ink toepast in de collecties.

 

Tienerkleding van perfecte kwaliteit

White Ink heeft een eigen kledingfabriek in Istanbul. Omdat de kleding in eigen beheer geproduceerd wordt, hebben ze heel veel controle op de kwaliteit van de collecties. Daarnaast wordt ook het grootste gedeelte van de stoffen zelf gefabriceerd. Er worden mooie en duurzame garens ingekocht die door de breierij verwerkt worden tot prachtige tricot stoffen. Omdat de garens, als basis van de stof, van hoogwaardige kwaliteit zijn, zijn ook de kledingstukken van perfecte kwaliteit. En last but not least, omdat het complete productieproces in één fabriek is ondergebracht, kunnen ook de kosten goed onder controle gehouden worden en dat leidt ertoe dat White Ink prachtige collecties van hoge kwaliteit tegen een heel schappelijke prijs uit kan brengen! En wie wordt daar nou niet blij van?