DUTCH HEROES

DUTCH HEROES

Dutch Heroes online bij Coole Kinderkleertjes.

Dutch Heroes bestaat sinds de zomer van 2013 en het is de opvolger van het stoere label Design Heroes. De collecties van Dutch Heroes, hebben zoals we al gewend waren van Design Heroes, weer een hoog fun- en cadeaugehalte. De prints van De Kunstboer zijn weer heerlijk kleurrijk en lekker gek. En de shirts met de stoere, vintage prints van TaTa zijn nog steeds een echte must have voor stoere knullen! De stoere en hippe kinderkleding van Dutch Heroes is er in maat 86 tot en met maat 152.

Van februari tot juni vind je de volledige zomercollectie van Dutch Heroes bij Coole Kinderkleertjes en vanaf augustus tot medio december de volledige wintercollectie! De levertijd is tijdens deze periodes 3 tot 5 werkdagen, omdat we de bestelde artikelen uit de Dutch Heroes collectie 2 keer per week geleverd krijgen. Daar staat wel tegenover dat je kunt kiezen uit de volledige collectie! Tijdens de periodes dat slechts een gedeelte van de Dutch Heroes collectie online staat, geldt de normale levertijd van 1 tot 2 werkdagen.

Dutch Heroes werkt met dubbele maten, dus als je op maat selecteert moet je een dubbele maat kiezen (bijvoorbeeld 122/128 als je kind maat 128 heeft).

De Zomercollectie 2016 van Dutch Heroes bestel je nu in de Sale met 50% korting! 

Dutch Heroes Kinderkleding

De kinderkleding van Dutch Heroes wordt gekenmerkt door een bonte verzameling van stoere, coole, lieve en hilarische prints voor jongens en meisjes. De prints worden ontwikkeld in samenwerking met de Nederlandse ontwerpers De Kunstboer en TaTa. Naast de gave, opvallende prints valt ook het kleurgebruik en de kleurcombinaties in de Dutch Heroes collecties op. De combinatie van de prints en de gebruikte kleuren leidt ertoe dat de kinderkleding van Dutch Heroes ook bij kinderen zelf heel erg in de smaak valt. 

 

Dutch Heroes online bij Coole Kinderkleertjes

Dutch Heroes brengt 2 keer per jaar een kledingcollectie voor jongens en meisjes in maat 86 tot en met maat 152 uit. Bij Coole Kinderkleertjes vind je gedurende een bepaalde periode de complete collecties online. De complete zomercollectie is online verkrijgbaar van januari tot en met mei. Daarna wordt de collectie teruggebracht tot de best verkochte items. Deze jongens- en meidenkleding is dan verkrijgbaar met leuke kortingen in de sale.

De complete wintercollectie van Dutch Heroes is online te shoppen van augustus tot en met november. En na november wordt ook de wintercollectie teruggebracht tot de top items uit de collectie, die dan in de sale te shoppen zijn.

In de periodes dat de complete collecties verkrijgbaar zijn, is de levertijd 2 tot 5 werkdagen. Dit is omdat we de bestelde items 2 keer per week aangeleverd krijgen door Dutch Heroes.

 

Tassen en rugzakken van Dutch Heroes

Naast de stoere, hippe en trendy kinderkleding van Dutch Heroes wordt er ook 2 keer per jaar een tassencollectie uitgebracht. Deze collectie bestaat uit geweldig coole tassen en rugzakken met prints van TaTa voor de jongens. En ook voor de meiden is er kleine tassencollectie uitgebracht. De tassen in deze collectie kunnen het best omschreven worden als girly & cool, voor fashionable meiden die weten wat ze willen!


Trendy kinderkleding en tassen online

Het kinderkledingmerk Dutch Heroes is één van de hoofdmerken van Coole Kinderkleertjes en dat is het niet voor niks. Omdat de collecties van Dutch Heroes zowel trendy als stoer zijn, passen ze perfect in ons assortiment! En naast de nieuwste collecties kinderkleding van Dutch Heroes, shop ook in onze Kinderkleding Outlet de stoere, hippe kleding van TaTa en De Kunstboer, mét leuke kortingen.