DE KUNSTBOER

DE KUNSTBOER

De Kunstboer online bestellen bij Coole Kinderkleertjes

Jim Boer is het creatieve brein achter het gave kindermerk De Kunstboer. De ontwerpen van De Kunstboer zijn altijd kleurrijk, bont, hilarisch en een tikkeltje hysterisch. En daar houden we van bij Coole Kinderkleertjes!

De Kunstboer ontwerpt in eigen beheer, maar heeft ook voor verschillende andere merken, zoals Dutch Heroes gewerkt.

Bij Coole Kinderkleertjes vind je een uitgebreide collectie De Kunstboer tassen, rugzakken, toilettassen en de kinderkledinglijn die De Kunstboer in eigen beheer ontwerpt. En helemaal cool: de kinderkleding die hij voor Dutch Heroes ontworpen heeft shop je met leuke kortingen in onze Outlet! 

De Kunstboer werkt met dubbele maten, dus als je op maat selecteert moet je een dubbele maat kiezen (bijvoorbeeld 122/128 als je kind maat 128 heeft).

De Kunstboer Kinderkleding

De kinderkleding van De Kunstboer is altijd hip, kleurrijk, bont en voorzien van vaak hilarische prints van de hand van Jim Boer. Jim is namelijk het creatieve brein achter het kindermerk De Kunstboer.

In de ontwerpen van De Kunstboer spelen dieren heel vaak een hoofdrol. De dieren worden uit hun natuurlijke omgeving gehaald en voorzien van de meest hilarische accessoires, wat resulteert in heerlijk hysterische prints. Tel hierbij op de gave kleuren die gebruikt en met elkaar gecombineerd worden en je begrijpt waarom de kinderkleding van De Kunstboer vooral zo in de smaak valt bij de kids zelf!


De Kunstboer tassen en rugzakken

De Kunstboer is niet alleen bekend vanwege zijn geweldige kinderkleding. Ook de tassen, rugzakken en toilettassen ontworpen door Jim, hebben een groot aantal fans. En fan zijn wij zeker! Daarom vind je bij Coole Kinderkleertjes naast de jongens- en meisjeskleding van Jim de Boer, ook een groot assortiment accessoires van De Kunstboer online. En ook voor de tassen, rugzakken en toilettassen geldt dat ze de meest gave kleuren hebben en voorzien zijn van de meest hysterische prints. Check vooral ook de goudkleurige bling-bling collectie, voor stijlvolle kleine fashionista's! En weet je wat cool is? De tassen zijn niet alleen heel geliefd bij de kids, de mama's kunnen er ook lekker hip mee voor de dag komen!

 

Dutch Heroes by De Kunstboer

De Kunstboer heeft ook ontworpen voor andere kindermerken. Zo heeft Dutch Heroes tot en met de wintercollectie 2015/ 2016 2x per jaar een collectie van de hand van Jim Boer uitgebracht. Sinds Zomer 2016 richt De Kunstboer zich volledig op de collecties die hij in eigen beheer uitbrengt. Er zullen dan ook geen collecties voor Dutch Heroes meer ontworpen worden. 

De collecties voor Dutch Heroes bestaan uit shirts en longsleeves voor de jongens en voor de meiden zijn er shirts, longsleeves, jurkjes en rokjes. Vooral de jurkjes met digitale all-over prints zijn al jarenlang een regelrechte hit. En wij begrijpen waarom!

Omdat er geen nieuwe Dutch Heroes collecties van de hand van Jim Boer meer uitgebracht zullen worden, kun je deze alleen nog in onze Outlet shoppen. Maar daar scoor je dan wel een echte De Kunstboer met coole kortingen!