B.NOSY

B.NOSY

B.Nosy Meisjeskleding | hip, kleurrijk en heerlijk comfortabel

De meisjeskleding van B.Nosy is ongekend populair en dat vinden wij niet gek! De collecties van B.Nosy zijn namelijk lekker hip en trendy en de kinderkleding draagt heerlijk. Ook zijn  de items uit de collecties onderling perfect te combineren, waardoor het voor de mama's een fluitje van een cent is om de meest hippe, classy, sportieve of stoere outfits samen te stellen!

Jurkjes, Rokjes, Shirts, Leggings en Kniekousen in gave kleuren

De collecties van B.Nosy zijn altijd uitgevoerd in vrolijke, sprekende kleuren en de kledingstukken zijn vaak voorzien van kekke of stoere prints. Dat de kleding daarnaast ook nog eens heerlijk comfortabel draagt, heeft ervoor gezorgd dat B.Nosy in zeer korte tijd een kinderkledingmerk is geworden dat in menig kinderkledingkast te vinden is! Check nu de jurkjes, rokjes, shirts, leggings en kniekousen van B.Nosy en combineren maar!

B.Nosy Meisjeskleding

De meisjeskleding van B.Nosy is hip, kleurrijk, trendy en draagt heerlijk comfortabel. Het is dan ook niet voor niks dat B.Nosy in korte tijd is uitgegroeid tot één van de populairste kinderkledingmerken van Nederland. En naast het feit dat de kinderkleding van B.Nosy lekker hip is, is de kleding ook nog eens heel betaalbaar. En dat maakt het natuurlijk extra leuk om je dochter te kleden in de kleding van B.Nosy. Ook leuk aan de collecties van B.Nosy is dat deze altijd lekker uitgebreid zijn, waardoor er veel te kiezen is en je gemakkelijk verschillende stijlen kunt creëeren met de B.Nosy kinderkleding. Of je nou van lekker trendy houdt, graag verschillende kleurtjes en printjes matched of juist van een tikje sportief houdt; het kan allemaal met de meisjeskleding van B.Nosy.


B.Nosy Jurkjes

Helemaal niet meer weg te denken uit de kindermode zijn de jurkjes van B.Nosy. In elke collectie zien we een groot aantal hippe jurkjes in de meest gave kleuren en kleurcombinaties. En ook de jurkjes zijn allemaal erg leuk geprijsd, waardoor het mogelijk wordt om meerdere jurkjes in een seizoen aan te schaffen. En dat is maar goed ook, want kiezen is erg moeilijk bij de altijd weer even gave meisjeskledingcollecties van B.Nosy!

B.Nosy springt ook erg goed in op de laatste trends in de kindermode. Zo zien we in de zomercollectie 2017 voor de meiden bijvoorbeeld enkele te gekke maxi-jurken en gave maxi-rokken. 


Combineren met B.Nosy

De meisjescollecties van B.Nosy zijn uitermate geschikt om eindeloos mee te combineren. De kleuren zijn allemaal op elkaar afgestemd en in elke collectie vind je bijpassende leggings, shirts, vestjes, bolero's en in de zomercollecties al super populaire B.Nosy kniekousen. Neem dus snel een kijkje in ons B.Nosy aanbod en combineer er op los!