KIDZ-ART

KIDZ-ART

Kidz-Art Meisjeskleding | Kleuren maken ons blij!

De kinderkleding van Kidz-Art is kleurrijk en met gedurfde en opvallende kleurcombinaties. Dit zorgt voor een heel eigen identiteit. Ook de perfect uitgewerkte details en hoge kwaliteit zijn kenmerkend voor de collecties van Kidz-Art. Door het gebruik van kleine, kleurrijke details zoals lintjes, knoopjes, strikken of borduursels zijn de Kidz-Art collecties onderling heel goed te combineren. En de geweldige kleuren maken je blij en dat is precies de bedoeling van de ontwerpster van Kidz-Art. Want zoals ze zelf zegt; "heb je ooit een kind horen zeggen dat paars niet bij rood kan?" En hier sluiten wij ons helemaal bij aan!

Kidz-Art; meisjeskleding om blij van te worden!

De meisjeskleding van Kidz-Art is hip, net even anders en met perfect uitgewerkte details. Hét kenmerk van de kinderkleding van Kidz-Art zijn de geweldige kleuren en onverwachte kleurcombinaties. Of zoals de ontwerpster van Kidz-Art, Mary-Ann van Dam, zelf zegt; "ooit een kind horen zeggen dat rood niet bij paars kan?" En deze quote is eigenlijk de leidraad voor alle Kidz-Art collecties. In elke collectie springen de kleuren eruit en ook het gebruik van kleine, maar perfect afgewerkte details, zoals strikken, borduurwerk, linten en knopen zijn onlosmakelijk verbonden met de meisjeskleding van Kidz-Art. En ook een perfecte kwaliteit van hun kinderkleding staat hoog in het vaandel bij Kidz-Art.  

Dit alles heeft ertoe geleid dat de meisjeskleding van Kidz-Art een geheel eigen signatuur heeft en altijd herkenbaar is. En intussen een grote schare fans heeft opgebouwd en internationaal een bekend en geliefd kinderkledingmerk geworden is. En ook wij vinden Kidz-Art helemaal te gek!


Kidz-Art collecties om eindeloos mee te combineren

Omdat wat kleuren betreft alles kan en mag bij Kidz-Art is het ook heel gemakkelijk om eindeloos te combineren met de collecties van Kidz-Art. Ook de kleurrijke details die toegevoegd worden aan de kledingstukken maken het samenstellen van te gekke Kidz-Art outfits een fluitje van een cent.

Neem een geweldig Kidz-Art jurkje, een gave legging en een prachtig vestje voor de koudere dagen en je Kidz-Art outfit is compleet. En door slechts 1 item te wijzigen, maak je met gemak een combinatie met weer een heel andere look. Echt niet gek dat zo veel meisjes dol zijn op de kleding van Kidz-Art! De kleuren en kleding van Kidz-Art maken kinderen én mama's blij!

En wij bij Coole Kinderkleertjes zijn super blij dat we Kidz-Art nu ook als merk aan ons kinderkledingassortiment hebben kunnen toevoegen!