DE KUNSTBOER

DE KUNSTBOER

De Kunstboer meisjeskleding en tassen bij Coole Kinderkleertjes

Een merk waar we bij Coole Kinderkleertjes helemaal blij van worden is De Kunstboer. De hippe, kleurrijke kinderkleding en tassencollecties van ontwerper Jim Boer kunnen dan natuurlijk ook niet ontbreken in het assortiment van Coole Kinderkleertjes! Wij zijn helemaal gek op de geweldige kleurcombinaties en de hilarische, zelfs een beetje hysterische prints die de ontwerper bedenkt voor zijn tassen, rugzakken en kinderkleding.

Voor hippe meiden zijn vooral de jurkjes van De Kunstboer elk seizoen weer een enorme hit! We hebben altijd de nieuwste collecties van De Kunstboer in de shop en in onze Outlet shop je de kleding uit voorgaande seizoenen met leuke kortingen.

De Kunstboer werkt met dubbele maten, dus als je op maat selecteert moet je een dubbele maat kiezen (bijvoorbeeld 122/128 als je dochter maat 122 of 128 heeft).

De Kunstboer online bij Coole Kinderkleertjes

De meisjeskleding van De Kunstboer is heerlijk opvallend, kleurrijk en voorzien van geweldige prints. Het is dan ook niet gek dat de kinderkleding van De Kunstboer intussen ongekend populair is bij niet alleen de mama's, maar zeker ook bij de kids zelf! Van de kleuren worden ze vanzelf vrolijk en de prints, waarin vaak de meest schattige dieren een hoofdrol spelen zijn gewoonweg niet te weerstaan!

De Kunstboer brengt twee keer per jaar een nieuwe collectie uit en deze vind je dan meteen online bij Coole Kinderkleertjes. Want wij zijn ook enorm fan van De Kunstboer!


De Kunstboer jurkjes

Voor de meiden zijn vooral de jurkjes van De Kunstboer al jarenlang een grote hit. De gebruikte stoffen zijn heerlijk zacht en elastisch en de vaak levensgrote prints zijn haarscherp. De jurkjes dragen dan ook heerlijk en spreken enorm tot de verbeelding. Ook de kwaliteit van de kleding is voortreffelijk, waardoor de jurkjes gemakkelijk ook nog door het jongere zusje gedragen kunnen worden.

De jurkjes van De Kunstboer stonden bekend om hun mooie, smalle pasvorm en dit modelletje is nog steeds ongekend populair. Maar met de Zomercollectie 2017 heeft De Kunstboer ook 2 nieuwe modelletjes uitgebracht! En daar zijn we heel blij mee. Beide modelletjes vallen ruimer en hebben een elastische band in de taille. Hierdoor zullen ze in de smaak vallen bij alle meiden; ook de meisjes die niet zo graag een strak model jurk dragen. Eén van de 2 nieuwe modellen heeft korte mouwtjes en het andere model is mouwloos en perfect geschikt voor een heerlijke warne zomerdag!


De Kunstboer tassen en rugzakken

Naast de geweldige kinderkleding van De Kunstboer zijn ook de tassen, rugzakken, toilettassen en etuis van de hand van Jim Boer ongekend populair. Ook deze worden gekenmerkt door de vaak hysterische kleurcombinaties en hilarische prints. Daarbij komt, dat ook van de tassen en rugzakken, de kwaliteit perfect is. De tassen zijn super stevig en kunnen tegen een stootje. Ook hebben veel tassen een speciale foamlaag, zodat ze ook geschikt zijn voor het vervoeren van bijvoorbeeld een tablet. En natuurlijk vind je bij Coole Kinderkleertjes ook een uitgebreide tassencollectie van De Kunstboer!