MERKEN

Meisjeskleding van hippe, stoere merken!

Meisjeskleding van hippe merken

Kinderkledingmerken zijn er genoeg. Wat wij bij Coole Kinderkleertjes belangrijk vinden is dat we kinderkleding aanbieden die je niet bij elke winkel of webshop kunt kopen. Daarnaast zijn voor ons kwaliteit, comfort, duurzaame productieprocessen en een goede prijs-/kwaliteitverhouding belangrijk. Natuurlijk blijven we op zoek naar kinderkledingmerken die voldoen aan de eisen die wij eraan stellen. Op dit moment hebben we voor meiden de volgende merken in het assortiment:


De Kunstboer

De kinderkleding van De Kunstboer is hip, kleurrijk, gek, soms een tikje over the top en van perfecte kwaliteit. Wij zijn er dan ook helemaal fan van! Vooral de jurkjes van de hand van Jim Boer zijn enorm populair bij onze klanten en wij begrijpen waarom! De pasvorm is goed, de prints meer dan geweldig, de kleuren prachtig en de dikke jersey waar alle jurkjes van gemaakt zijn, draagt heerlijk comfortabel.

Naast de jurkjes hebben we ook geweldige shirts en longsleeves van De Kunstboer in het assortiment. En ook hiervoor geldt hetzelfde als voor de jurkjes; mooi, apart, vrolijk en heerlijk comfortabel!

En ontwerpen van kinderkleding is niet het enige waar De Kunstboer zich mee bezighoudt. Wie kent de geweldige tassen en rugzakken van De Kunstboer nou niet? De ene nog gekker, schattiger en kleurrijker dan de andere! Wij zijn er in ieder geval helemaal gek op en daarom vind je bij Coole Kinderkleertjes een uitgebreide collectie kindertassen en -rugzakken van De Kunstboer in het assortiment.


Stones and Bones

Nog zo'n geweldig merk is Stones and Bones. Van origine een kinderschoenenmerk, maar de laatste jaren ook naam gemaakt als kinderkledingmerk. De kinderkleding Van Stones and Bones is vooral bekend vanwege de geweldige prints, die altijd de belevingswereld van kinderen als uitgangspunt hebben. In de meisjeskleding van Stones and Bones zien we heel veel schattige dierenprints en stoere tekstprints.

De jurkjes van Stones and Bones zijn enorm populair. Naast de jurkjes met een mooie smalle pasvorm, bestaande uit katoen en spandex, zien we nu ook de wat luxere jurkjes van geweven stoffen in de collecties van Stones and Bones. 


O' Chill

Het Nederlandse kinderkledingmerk O' Chill maakt meisjeskleding voor hippe meiden in maat 92 tot en met maat 140. De collecties van O' Chill worden vooral gekenmerkt door heel veel jurkjes en rokjes die perfect gecombineerd kunnen worden met bijpassende leggings en shirts. O' Chill is een perfect merk om de meest hippe outfits mee te combineren.Wat ons betreft klopt de slogan O' Chill Girls Favourites helemaal!


VinRose

De Meisjeskleding van VinRose vind je ook in het assortiment van Coole Kinderkleertjes. VinRose is een Nederlands kinderkledingmerk dat hippe, trendy en eigenzinnige kinderkleding ontwerpt. De meisjeskleding van VinRose kenmerkt zich door een mix van verschillende trends en stijlen. Wat heel belangrijk is bij de kinderkleding van VinRose is dat de ontwerpers zich altijd laten leiden door de wensen van de klant. Dit levert collecties op die te kenmerken zijn als hip, trendy, tikje klassiek, comfortabel en altijd van perfecte kwaliteit! Bij Coole Kinderkleertjes vind je vooral de jurkjes van VinRose.


Meisjeskleding Outlet

Naast de meisjeskleding van onze hoofdmerken shop je in onze kinderkleding outlet ook hippe en stoere meidenkleding van nog heel veel andere merken. En in de outlet is de meisjeskleding altijd met minimaal 50% afgeprijsd!