JURKEN

JURKEN

Jurkjes voor Meisjes online bij Coole Kinderkleertjes

Jurkjes voor Meisjes online kopen

Jurken, daar zijn de meeste meisjes gek op! Of het nou hippe jurkjes zijn, stoere jurken, of een echte prinsessenjurk, de meeste meisjes hebben er wel één of meerdere in hun kast hangen. De vele kinderkledingmerken bieden een ongelooflijke keuze aan jurkjes. En ook bij Coole Kinderkleertjes shop je online de meest uiteenlopende soorten meisjes jurken.


Stoere jurkjes

Jurkjes zijn er niet voor alleen voor echte meisjes-meisjes. Ook voor meiden die houden van lekker stoer, is er volop keuze. Bij Coole Kinderkleertjes shop je bijvoorbeeld de jurkjes van Tiffosi Kids en Grunt. Deze merken maken kinderkleding voor coole meiden die weten wat ze willen en de jurken in hun collecties zijn dan ook lekker eigentijds, met een stoer randje.

 

Jurkjes voor echte meisjes 

Ook voor echte meisjes-meisjes hebben we de meest geweldige jurkjes online staan. Wat dacht je van de jurken van het echte meisjesmerk ZieZoo? De kinderkleding van ZieZoo kenmerkt zich door een vrolijke, hippe uitstraling en het gebruik van veel stippen en strepen in hun ontwerpen. Maar ook de jurkjes van The Dutch Design Bakery zullen bij de meiden zeker in de smaak vallen. Sinds  2015 shop je ook de jurken van het Nederlandse kinderkledingmerk MIJN online bij Coole Kinderkleertjes. De collecties van MIJN zijn te omschrijven als casual chic en ook de jurkjes vallen op door hun verfijnde uitstraling en het gebruik van prachtige, zachte kleuren. En vanaf de wintercollectie 2016/2017 hebben we ook het super hippe Nederlandse merk O'Chill in het assortiment opgenomen! 

 

Opvallende jurken

En voor meiden die houden van lekker opvallende kleuren en prints hebben we de jurkjes van De Kunstboer in het assortiment. Zowel voor de winter als voor de zomer ontwerpt De Kunstboer de meest waanzinnige jurkjes in geweldige kleuren en kleurcombinaties. En de jurkjes van De Kunstboer zijn  natuurlijk niet compleet zonder een hilarische print! Ook in de collecties van Stones and Bones zien we steeds meer jurkjes. Mét de voor dit merk zo kenmerkende prints, geïnspireerd op de belevingswereld van kinderen. En natuurlijk kun je deze ook online bestellen bij Coole Kinderkleertjes!


Meisjesjurkjes met leuke kortingen

Naast de vele jurken uit de allernieuwste collecties, kun je bij Coole Kinderkleertjes ook eens online snuffelen tussen de gave jurkjes in onze Kinderkleding Outlet. Deze jurkjes uit voorgaande collecties shop je het hele jaar door met coole kortingen. En voor alle jurken die je online bij ons koopt, geldt: niet goed, geld terug. Dus als het jurkje dat je besteld hebt toch niet helemaal goed past of in de smaak valt, stuur je het gemakkelijk terug en ontvang je je geld meteen terug op je rekening.