GIRLS

GIRLS

Meisjeskleding voor hippe meiden shop je online bij Coole Kinderkleertjes!

Meidenkleding uit de nieuwste collecties van hippe merken als Stones and Bones, De Kunstboer, en O'Chill bestel je online bij Coole Kinderkleertjes. Allemaal kinderkledingmerken voor hippe meiden die weten wat ze willen!

En bij ons bestel je niet alleen de nieuwste collecties meisjeskleding. In onze kinderkleding outlet shop je namelijk de hipste kleding voor meiden met erg leuke kortingen die oplopen tot maar liefst 80%! En voor alle jongens-mama's; in onze outlet vind je ook stoere jongenskleding met coole kortingen.

 

Meisjeskleding voor kleine en grote meiden

Meidenkleding shoppen is leuk, maar ook een uitdaging! Aangezien de dametjes meestal precies weten wat ze willen.

De meisjeskleding die je bij Coole Kinderkleertjes online koopt is hip, trendy, stoer en een tikje eigenzinnig. We hebben kleding voor coole chicks, maar ook voor echte meisjes-meisjes. Je zult bij ons dan ook zeker meisjeskleding vinden waar je dochter het helemaal mee eens is!

 

Stoere en hippe meidenkleding

Meisjeskleding voor stoere meiden, die houden van eigenzinnige kleding waarin ze hip, trendy én cool voor de dag kunnen komen, zien we bijvoorbeeld in de collecties van Tiffosi Kids. Tiffosi Kids is al enige tijd hét nummer 1 jeansmerk van Portugal, waar het merk vandaan komt. Ook het Deense kinderkledingmerk Grunt maakt kinderkleding voor stoere, hippe meiden vanaf ongeveer 10 jaar. Grunt is dan ook een echt tienermerk.

De meidenkleding van De Kunstboer en Stones and Bones zal zeker in de smaak vallen bij hippe meiden die van kleur en gave prints houden. Je shopt bij Coole Kinderkleertjes zowel de meisjeskleding uit nieuwste collecties van De Kunstboer als Stones and Bones, als ook de kleding uit voorgaande collecties. Deze meisjeskleding vind je in onze Kinderkleding Outlet en hier shop je de hipste meisjeskleding én jongenskleding met kortingen die oplopen tot wel 80%!

 

Nieuwe collecties meidenmode

Onze hoofdmerken voor meisjeskleding zijn De Kunstboer, Stones and Bones en O'Chill.  Van deze merken hebben we altijd de nieuwste collecties kinderkleding in het assortiment.

Deze kinderkledingmerken vertegenwoordigen een breed scala aan stijlen, waardoor je bij Coole Kinderkleertjes zeker zult slagen! Meisjeskleding voor stoere meiden, hippe meiden, sportieve meiden, meisjes die van een beetje chic houden of voor de echte meisjes-meisjes?Je vindt het allemaal online bij Coole Kinderkleertjes.

De meisjeskleding die we aanbieden is beschikbaar in maat 92 tot en met maat 170. 


Meidenkleding met leuke kortingen

Ook als je dol bent op kinderkleding-koopjes slaag je zeker bij Coole Kinderkleertjes! In onze kinderkleding outlet vind je de kinderkleding collecties van voorgaande jaren met kortingen die op kunnen lopen tot wel 80%!

In de outlet shop je het hele jaar door hippe en stoere meisjeskleding van merken als Grunt, Relaunch, Funky XS, Uncle Bill, Tiffosi Kids, Rumbl. Ook de outletcollecties van Dutch Heroes, Stones and Bones, De Kunstboer, Colorado Denim en MIJN vind je terug in de Outlet. Mét leuke kortingen natuurlijk!