BOYS

Tassen  en Rugzakken voor stoere jongens!

Check de tassen en rugzakken uit de coole collecties van o.a. De Kunstboer en Dutch Heroes. Ze zijn stoer, stevig en perfect geschikt voor school.

Tassen en rugzakken voor jongens

Wij zijn helemaal gek op stoere jongenstassen en rugzakken. Een coole tas of rugzak is ook voor jongens niet alleen een gaaf accessoire, ook maken ze een outfit compleet. Een stoere tas hoort er voor jongens gewoon bij en ze zijn daarnaast super handig. Een tas of rugzak om mee naar school te nemen, mee naar het sporten of om je spullen in mee te nemen als je gezellig gaat logeren. Ook als jongen kun je gewoon niet zonder tas of rugzak.

Bij Coole Kinderkleertjes vind je dan ook een uitgebreid assortiment jongenstassen en rugzakken. Wat we belangrijk vinden is dat deze niet alleen super stoer, hip en cool zijn, maar de tassen en rugzakken die je shopt bij Coole Kinderkleertjes zijn ook nog eens van heel goede kwaliteit. Ze kunnen dus zonder problemen als schooltas gebruikt worden. Zo maak je als stoere knul met je coole tas gemakkelijk de blits op het schoolplein!

 

Jongenstassen van De Kunstboer

Aangezien we bij Coole Kinderkleertjes helemaal gek zijn van de ontwerpen van De Kunstboer, is het niet vreemd dat je ook de geweldige tassen en rugzakken van de hand van Jim de Boer online bij ons kunt bestellen. Naast tassen en rugzakken voor jongens, hebben we ook de super gave toilettassen van De Kunstboer in het assortiment.

Ook de tassen en rugzakken van Dutch Heroes zijn met de gave Transportation prints helemaal té stoer. Deze gave Dutch Heroes collectie shop je dus natuurlijk ook bij Coole Kinderkleertjes!

 

Tassen voor jongens online bestellen zonder verzendkosten

Net als voor de kinderkleding die je bestelt bij Coole Kinderkleertjes, geldt ook voor het bestellen van een tas of rugzak dat je bij levering in Nederland of België geen verzendkosten betaalt. En mocht de tas of rugzak toch niet helemaal aan de verwachtingen voldoen dan kun je 'm gemakkelijk retourneren en wordt het aankoopbedrag bij ontvangst van de tas meteen teruggeboekt op je rekening.