COOL STUFF

COOL STUFF

Kindertassen en Rugzakken online bij Coole Kinderkleertjes 

Jongenstassen en Meisjestassen shop je ook bij Coole Kinderkleertjes! Naast stoere kinderkleding vind je bij ons namelijk ook een uitgebreide collectie stoere, leuke, hippe en schattige kindertassen, rugzakken, telefoonhoesjes, toilettassen en etuis voor jongens en meisjes. De merken die Coole Kinderkleertjes in het assortiment heeft zijn De Kunstboer, Dutch Heroes en Karactermania. De accessoires van deze merken zijn net als de kinderkleding die we verkopen, hip, cool en stoer!

Kindertassen en Rugzakken voor jongens en meisjes online bij Coole Kinderkleertjes

Voor kinderen is een hippe outfit eigenlijk niet compleet zonder een stoere tas of rugzak. Daarom vind je bij Coole Kinderkleertjes ook een uitgebreid assortiment kindertassen en rugzakken voor jongens en meisjes. We hebben stoere schooltassen voor de grotere jongens en meisjes, maar ook heel schattige rugzakjes en tassen voor de kleintjes, om mee te nemen naar de kinderopvang of om helemaal hip voor het eerst naar de basisschool te gaan!


De Kunstboer; ook voor gave kindertassen en rugzakken

Het is geen geheim dat we bij Coole Kinderkleertjes enorm fan zijn van de kinderkleding van De Kunstboer. Niet gek natuurlijk dat we dan ook een uitgebreid aanbod kindertassen, rugzakken en toilettassen van De Kunstboer in het assortiment hebben. Net als bij de kleding, vallen de tassen van De Kunstboer op door de vrolijke kleuren en kleurcombinaties en de absoluut geweldige prints! Naast de opvallende, hilarische prints hebben we ook meisjestassen en rugzakken van De Kunstboer voor de grotere meiden, met bijvoorbeeld mooie bloemenprints. Voor de grote jongens is er een serie stoere jongenstassen en rugzakken die bestaan uit kunstleer en canvas met absoluut té coole prints. 


Toilettassen van De Kunstboer

Naast kindertassen en rugzakken heeft De Kunstboer ook een serie geweldige toilettassen ontworpen. En natuurlijk shop je deze toilettassen voor kinderen ook gewoon bij Coole Kinderkleertjes! De toilettassen zijn naast helemaal te gek ook nog eens lekker stevig en van zeer goede kwaliteit. Met zo'n gave toilettas van De Kunstboer kun je lekker stylisch of gewoon super stoer op vakantie! Je vindt de gave kinder toilettassen zowel voor jongens als voor meisjes bij Coole Kinderrkleertjes.


Jongenstassen en Meisjestassen van Dutch Heroes 

Naast het uitgebreide aanbod kindertassen en rugzakken van De Kunstboer, shop je bij ons ook de stoere jongenstassen en rugzakken van Dutch Heroes. Deze vallen op door de geweldige transportation prints van de hand van de ontwerper TaTa. Stoere prints van auto's en vliegtuigen. Welke jongen wil daar nu niet mee gezien worden? Voor de meiden heeft Dutch Heroes ook enkele tassen in de collectie en natuurlijk shop je deze ook bij Coole Kinderkleertjes!