OUTLET

OUTLET

Kinderkleding outlet bij Coole Kinderkleertjes

Kinderkleding met korting shop je in onze uitgebreide Outlet met stoere Jongenskleding en hippe Meisjeskleding. In de outlet koop je kinderkleding met kortingen die oplopen tot wel 80%! Dat is nog eens leuk online kinderkleding shoppen!

En naast collecties uit voorgaande seizoenen vind je bij ons ook de nieuwste collecties kinderkleding.

Kinderkleding Outlet online

Bij Coole Kinderkleertjes ben je niet alleen voor kinderkleding uit de nieuwste collecties aan het juiste online adres. We hebben namelijk ook een uitgebreide Kinderkleding Outlet. Hier shop je kinderkleding van stoere en hippe merken uit voorgaande collecties met leuke kortingen. En dat is mooi meegenomen in deze dure tijden, toch?


Tot 80% korting in onze Outlet

Op de kinderkleding in onze outlet gelden kortingen vanaf 50% en ze lopen op tot wel 80%! Ook handig is dat je er het hele jaar door zowel zomerkleding als winterkleding kunt shoppen. Kan erg van pas komen als je bijvoorbeeld in de winter naar de zon gaat en je kinderen nog wat zomerspulletjes nodig hebben. En natuurlijk vind je in onze outlet zowel een uitgebreid aanbod stoere jongenskleding als hippe meisjeskleding.


Hele jaar door Kinderkleding Sale

Eigenlijk is het in onze Outlet het hele jaar door Sale. Maar dan zonder de drukte en chaos die normaal gesproken bij de Sale lijkt te horen. Heerlijk rustig thuis op de bank online struinen tussen de kinderkleding met wel heel leuke kortingen. En de kledingkast van je kids aanvullen met shirts, longsleeves of jurkjes voor coole prijsjes. Wie wil dat nou niet? Dan is het opeens niet meer zo heel erg dat je kinderen elke paar maanden weer uit hun kleding lijken te groeien! 


Stoere merken voor coole prijzen

Twee keer per jaar vind je bij ons de nieuwe winter- en zomercollecties van De Kunstboer, Stones and Bones, White Ink en O'Chill. Deze merken maken wat ons betreft kinderkleding die naast stoer en hip, ook goed draagbaar is en een heel goede prijs/kwaliteit verhouding heeft. Want dat vinden we heel belangrijk als het op kinderkleding aankomt.

In de Outlet kun je kinderkleding van nog veel meer gave merken bestellen. Je vindt er bijvoorbeeld kleding van Rumbl, Dutch Heroes, ZieZoo, Relaunch, Vinrose en Funky XS. Allemaal merken die ook voldoen aan de eisen die we bij Coole Kinderkleertjes stellen aan kinderkleding. 


Ook voor outlet: niet goed, geld terug

Ook voor de kinderkleding die je in de outlet shopt geldt dat ruilen altijd mogelijk is en als de kleding niet past of toch niet helemaal aan de verwachtingen voldoet kan alles gewoon teruggestuurd worden. En zoals je gewend bent van Coole Kinderkleertjes, ontvang je het aankoopbedrag meteen terug zodra we de spullen retour ontvangen hebben. Dus geen 2 weken wachten op je geld, maar gewoon de volgende dag weer op je rekening. Ook dat vinden we belangrijk bij Coole Kinderkleertjes!