TOPS

Shirts voor jongens

Longsleeves, t-shirts, polo shirts of singlets voor stoere jongens shop je allemaal online bij Coole Kinderkleertjes. Wat ons betreft moeten jongensshirts stoer, hip, comfortabel en kwalitatief goed zijn. De tops van de kinderkledingmerken in ons assortiment voldoen dan ook aan al deze eisen. En daarbij zijn alle jongensshirts die je bij Coole Kinderkleertjes bestelt ook nog eens heel betaalbaar. Want ook dat vinden we belangrijk!


Stoere jongensshirts van coole kinderkleding merken

Om de meest stoere jongensshirts aan te kunnen bieden hebben we de collecties van coole merken ingekocht. Speciaal voor jongens hebben we bijvoorbeeld het Nederlandse merk White Ink. White Ink maakt coole jongenskleding in maat 140 tot en met maat 188. Een echt tienermerk dus. Speciaal aan White Ink is dat het merk niet alleen werkt met jonge ontwerpers, maar ook bij het ontwerpen van hun collecties input krijgt van een panel bestaande uit jongens uit de doelgroep. Zo weten ze precies wat er leeft in hun doelgroep en wat stoere tienerjongens belangrijk vinden als het op hun kleding aankomt. We zien deze samenwerking terug in de meest stoere shirts en longsleeves en comfortabele sweatpants.En waar we erg trots op zijn is het feit dat Coole Kinderkleertjes de enige kinderkleding webshop is waar White Ink te koop is!

Naast de shirts en longsleeves van White Ink vind je bij Coole Kinderkleertjes ook de jongensshirts van bijvoorbeeld Stones and Bones, De Kunstboer en Colorado Denim.


Jongensshirts met hoge kortingen

Naast jongensshirts uit de nieuwste collecties shop je bij Coole Kinderkleertjes ook de meest stoere en hippe shirts, tops en longsleeves uit voorgaande collecties. Je vindt deze in onze uitgebreide kinderkleding outlet, waar je jongenskleding kunt bestellen met kortingen die oplopen tot wel 80%! En natuurlijk geldt ook voor alle kleding die je shopt in onze outlet dat ruilen en retourneren heel gemakkelijk is en als een shirt of top niet helemaal naar je zin is, wordt het aankoopbedrag meteen teruggestort zodra we het item retour ontvangen hebben.