BOYS

BOYS

Jongenskleding voor coole knullen

Heb je thuis een coole knul rondlopen? Dan ben je voor zijn kinderkleding bij Coole Kinderkleertjes aan het juiste online adres!

Stoere en betaalbare kleding voor jongens

Jongenskleding die stoer, hip, comfortabel, een tikje anders, absoluut cool, van goede kwaliteit én betaalbaar is, shop je online bij Coole Kinderkleertjes.

Naast een uitgebreide kinderkleding outlet, waar je het hele jaar door de gaafste jongenskleding en natuurlijk ook meisjeskleding met leuke kortingen shopt, hebben we voor de boys enkele merken geselecteerd die volgens ons voldoen aan de eisen die we bij Coole Kinderkleertjes stellen aan kinderkleding. Van deze merken bieden we elk seizoen de nieuwste collecties aan. De merken waar wij o.a. helemaal blij van worden zijn Dutch Heroes, Stones and Bones, De Kunstboer en White Ink. En natuurlijk bliiven we op zoek naar coole kinderkledingmerken die we toe kunnen voegen aan ons assortiment. Maar dan moeten ze wel écht cool zijn!

 

 

Jongenskleding online shoppen

Stoere jongenskleding? Hiervoor ben je bij Coole Kinderkleertjes aan het juiste online adres!

Bij ons vind je de stoerste kinderkledingmerken voor grote en kleine jongens. De kleding voor je zoon die je bij ons shopt is cool, hip, trendy, stoer en sportief. Alles wat jongens belangrijk vinden!

Kinderkleding moet wat ons betreft niet alleen stoer en trendy zijn. Kinderen moeten zich er ook prettig in voelen. En ook aan de kwaliteit en prijs van kinderkleren stellen we hoge eisen. De kleding voor je kids die je bij Coole Kinderkleertjes shopt zit qua prijs in het middensegment, mét een prima kwaliteit.

 

Stoere collectie jongenskleding

Een uitgebreide collectie jeanswear van Tiffosi Kids, de stoerste sweaters, hippe shirts en gave longsleeves van merken als Dutch Heroes en Stones and Bones. Lekker warme hoodies met coole prints, maar ook de meest gave tassen en rugzakken. Je shopt het allemaal online bij Coole Kinderkleertjes. Heel trots zijn we op het feit dat het mega stoere jongensmerk White Ink online alleen bij ons te verkrijgen is.

 

Jongenskleding met korting shoppen

Naast de nieuwe collecties jongenskleding van onze merken De Kunstboer, Stones and Bones en White Ink hebben we ook een uitgebreide kinderkleding outlet waar je het hele jaar door winterkleding én zomerkleding van heel veel gave merken shopt met leuke kortingen die kunnen oplopen tot meer dan 80%! Neem dan ook vooral regelmatig een kijkje in onze outlet met stoere jongenskleding voor heel betaalbare aanvullingen op de garderobe van je zoon!