BETALEN BIJ COOLE KINDERKLEERTJES

Betalen van je bestelling bij Coole Kinderkleertjes is makkelijk en veilig.

Je kunt kiezen uit de volgende betaalmethoden:

- VOORAF OVERMAKEN

Als je gebruik wilt maken van deze optie, kun je het orderbedrag onder vermelding van het ordernummer overmaken naar IBAN NL77RABO0165891173 t.n.v. Coole Kinderkleertjes .nl.

De BIC code van Coole Kinderkleertjes is RABONL2U.

Hou er rekening mee dat de bestelling, als je gebruik maakt van Vooraf overmaken, meestal pas de volgende dag verstuurd zal worden, omdat het bedrag vaak pas de volgende dag bijgeboekt wordt op de rekening van Coole Kinderkleertjes.

 

 - IDEAL  

 

- AFTERPAY 

AfterPay voert voor Coole Kinderkleertjes het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

Coole Kinderkleertjes biedt de AfterPay betaaloptie gratis aan. Alleen klanten die in Nederland wonen kunnen gebruik maken van AfterPay.

 

- MASTERCARD EN VISA

 

- MAESTRO BANKPAS

 

- MINITIX 

Minitix is de virtuele mobiele portemonnee waarmee je via internet of je mobiele telefoon betalingen kunt doen tot een maximum bedrag van € 150,-. Met MiniTix kun je dus eigenlijk altijd en overal betalingen doen.

MiniTix is een initiatief van de Rabobank, maar iedereen kan er kostenloos gebruik van maken. Hier kun je een MiniTix portemonnee openen en koppelen aan je bankrekening.

 

- V-PAY

 

- BANCONTACT / MISTER CASH

 

Als de bestelling en betaling goed zijn gegaan, ontvang je per e-mail een orderbevestiging (deze kan ook in de spam terechtkomen).